Consultații Speciale GRATUITE cu Dr. Himanshu Bansal și Dr. Andreea Obreja - Avansăm în Tratamentul Afecțiunilor Neurologice și Ortopedice

Un eveniment exclusiv pentru pacienți cu afecțiuni complexe - 14-15 Decembrie, Strada Constantin Langa 48, Miroslava, Iasi

Despre Eveniment

Vă invităm în zilele de 14 și 15 Decembrie la un eveniment medical unic, unde Dr. Himanshu Bansal, un neurochirurg și ortoped de renume, împreună cu Dr. Andreea Obreja, expertă în reumatologie, vor oferi consultații și tratamente personalizate pentru diverse afecțiuni neurologice și ortopedice.

ATENŢIE:

La consultul iniţial este necesar BILET DE TRIMITERE de la Medicul de Familie!

Vă rugăm să rețineți că serviciile noastre NU SUNT POTRIVITE pentru persoanele cu formaţiuni canceroase, infecții acute, trombocitopenie sau pentru cei care sunt sub tratament anticoagulant.

andreea-obreja-doctor-reumatolog

Performanțele Dr. Himanshu Bansal

Experiență Extinsă în Chirurgie

Peste 5000 de cazuri de chirurgie de traumă, inclusiv înlocuiri totale de șold și genunchi.

Inovații în Medicina Regenerativă

Pionierat în utilizarea terapiilor cu celule stem și Ozon pentru leziuni ale măduvei spinării.

Expertiză în Traume Musculoscheletale

Specializat în chirurgii artroscopice și reconstrucția ACL.

Reputație Internațională

Recunoscut pentru abordări inovatoare în tratamentul afecțiunilor neurologice complexe.

Ce Tratăm:

 • Hernie de disc
 • Stenoză de canal lombar
 • Leziuni cronice ale ligamentelor
 • Leziuni cronice ale tendoanelor
 • Gonartroză
 • Coxartroză
 • Alte afecțiuni ortopedice și neurologice

Tratamente oferite:

 • PRP (Plasmă Bogată în Plachete)
 • Celule STEM
 • Ozon
 • Celule stem mezenchimale din ţesutul adipos

LOCAŢIE:

Strada Constantin Langa 48, Miroslava, Iasi

Data și Ora:

14-15 Decembrie, între orele 11:00 și 18:00

CE SPUN PACIENŢII NOŞTRI (RECENZII DIN GOOGLE):

Sărut mâna! TRATAMENTUL A DAT REZULTATE FAVORABILE SI ACUM MĂ SIMT FOARTE BINE. Incă de la inceput m-ați incurajat , mi-ați vorbit pe intelesul meu si repede mi-ați câștigat increderea. Cred că și aceste aspecte au ajutat la vindecarea mea. Mulțumesc din inimă pentru amabalitatea și profesionalismul cu care m-ați tratat.

Andrei Burlacu

Profesionalismul si empatia sunt calitatile cele mai importante ale domnisoarei doctor ! Recomand cu toata increderea. A fost salvarea noastra intr-o situatie deosebita.

Smaranda Tivda

D-na dr. Obreja: profesionalism,dedicație dorința reala de a face bine semenilor, un om de mare caracter, Dumnezeu sa-i răsplătească tot binele pe care-l face.

Dumitru Gorea

Am mers cu mama si problema a fost rezolvata in cel mai scurt timp posibil !!! Recomabd cu toata increderea ! O domnisoara superba si dedicata ! Profesionalism si siguranta !!!

Constantin Adascalitei

Recomand cu toată încrederea, un medic empatic, profesionist, face o analiza profunda a pacientului,la mine, tratamentul cu ozon chiar a dat rezultate. O remarca … în timpul consultației , nu raspunde la telefon , deci…. consultația , este despre pacient!🤗Felicitari!!!

Elena Calin

Am venit special de la București la doamna doctor Obreja pentru un tratament la sold. Tratamentul a constat într-o plasma cu ozon pentru necroza de cap femural. Durerile au dispărut după prima luna. Un reumatolog de încredere.

Alexandru Dumitrescu

Recomand cu incredere! La inceput nu am dat importanta problemor reumatice, dar durerile erau din ce in ce mai mari. Am fost la consultatie la spital la recuperare si am stat si am asteptat cu orele ca sa mi se spuna 2 cuvinte. In schimb, la doamna doctor chiar am primit raspunsuri la intrebarile mele si tratamentul de care aveam nevoie. Am facut programare si mamei mele penteu recomandari legate de osteoporoza. Multumesc inca o data!

Rusu Nicoleta

Recomand cu incredere. Sunt foarte incantată si ma simt foarte bine acum dupa tratament. Sunteti o persoana deosebita doamna doctorita, imi sunteti draga si ori de cate ori va interveni o problema va voi contacta cu toata inima.

Camelia Parparita

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a beneficia de tratamentul gratuit, este necesar să vă înscrieți completând formularul de contact de pe site sau să ne contactați telefonic. Dacă numărul celor înscriși depășește 30 de pacienți, selecția se va face în funcție de urgența și gravitatea cazului fiecărui pacient. Scopul nostru este de a oferi această oportunitate celor care au cea mai mare nevoie de tratament.

Da, dacă nu reușiți să obțineți un loc la eveniment, puteți veni ulterior pentru tratament. Pentru pacienții care au un bilet de trimitere, consultul se poate deconta prin Casa de Asigurări de Sănătate. Vă recomandăm să programați o consultație pentru a discuta despre opțiunile de tratament și planificarea ulterioară.

Pentru a beneficia de tratamentul gratuit, urmați acești pași simpli:

 1. Înscriere: Completați formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru sau contactați-ne telefonic pentru a vă înscrie.
 2. Consult Preliminar: Este necesar să veniți la cabinetul nostru pentru un consult înainte de data evenimentului (14 Decembrie). Acest pas este important pentru a evalua cazul dvs. și pentru a planifica cel mai adecvat tratament.
 3. Recenzie: După participarea la eveniment și primirea tratamentului, vă vom solicita să lăsați o recenzie VIDEO şi/sau scrisă pe platformele noastre de social media, cum ar fi Google sau Facebook. Apreciem feedback-ul dvs., deoarece ne ajută să îmbunătățim serviciile și să informăm și alți pacienți despre experiența dvs.

Da, tratamentele pe care le oferim au demonstrat eficacitate în îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților cu diverse afecțiuni. Efectele tratamentelor sunt susținute de mărturiile pacienților pe care le puteți găsi pe platformele noastre de social media, inclusiv pe Google și Facebook. Aceste recenzii reflectă experiențele personale ale pacienților care au beneficiat de tratamentele noastre și ilustrează impactul pozitiv pe care îl pot avea. În plus, eficacitatea acestor tratamente este susținută de cercetările și studiile clinice din domeniul medicinei regenerative. Totuși, este important să reținem că rezultatele pot varia în funcție de fiecare pacient și de specificul afecțiunii sale.

Vă rugăm să rețineți că serviciile noastre NU SUNT POTRIVITE pentru persoanele cu formaţiuni canceroase, infecții acute, trombocitopenie sau pentru cei care sunt sub tratament anticoagulant.

OFERTĂ SPECIALĂ:

30 de pacienţi vor beneficia de consult și tratament GRATUIT ! Inscrie-te ACUM:

Nu ratați această oportunitate unică. Înscrieți-vă ACUM pentru a beneficia de expertiza de top în tratamentele neurologice și ortopedice!

CONTACT:

Fix: 0232 219 219
Tel: 0725 919 484
Email: contact(at)andreeaobreja.ro
Adresa: Strada Constantin Langa 48, Miroslava, Iasi.

TOP