tratament-endolaser-intravenos-iasi

Terapie intravenoasa

Terapia intravenoasa

Iradierea intravenoasa a sangelui a fost realizata pentru prima data in urma cu aproximativ 25 de ani in fosta Uniune Sovietica. Lumina patrunde in circuitul sanguin printr-un cateter. Iradierea cu cateter biologic moale a celulelor albe sanguine a dovedit efecte pozitive, precum cersterea expresiei de imunoglobuline, interferoni si interleukine.

Pacientii descriu o stare generala buna, cresterea energiei si vitalitatii, efecte pozitive asupra bolilor cronice de ficat, tulburari de metabolism, diabet zaharat.

Terapia intravenoasa in tratamentul fibromialgiei si reumatismului

Terapia intravenos reduce sindromul de oboseala cronica, amelioreaza starile depresive specifice bolii, creste aportul de oxigen in tesuturi cu reducerea durerilor musculare, reduce durerile generalizate prin cresterea productiei de endorfine, imbunatateste calitatea somnului prin cresterea productiei de melatonina.
Terapia intravenoasa in cresterea imunutatii
Iradierea sangelui duce la activarea macrofagelor, imbunatatirea functiei subpopulatiilor de limfocite T, eliberare de interferoni, interleukine, citokine, cu cresterea productiei de anticorpi.

Terapia intravenoasa creste performanta sportivilor

Medicii italieni Raggi/Vallesi au facut cercetări si în medicina sportivă. Aplicarea intravenoasa duce la cresterea energiei sportivilor prin cresterea productiei de ATP ( stimularea lantului respirator mitocondrial), crescand astfel si performanta sportivilor. Performanta sportivilor creste deasemeni prin cresterea absorbtiei oxigenului de catre eritrocite si imbunatatirea microcirculatiei.

FORMULAR PENTRU PROGRAMARI

Va rugam sa selectati intre intervalul orar 15:00 - 18:00. Veti fi sunat pentru confirmarea rezervarii. Multumim!

TOP